Zombiemberek a Batthyányin

Néha komolyan elgondolkodom, hogy mennyire fognak elbutulni kis országunkban az emberek mondjuk 20 év múlva, amikor már ma is annyi agyhalott humanoid létforma araszol köztünk, hogy az elképesztő.

Ezt a gondolatmenetet ma is végigpörgettem magamban, miután reggel tanúja voltam a Batthyányi téren levő HÉV végállomáson, ahogy a zombiemberek betámadták az ott veszteglő tanulójáratot. Mert ugye a szerencsétlenje csak annyit fog fel az őt körülvevő világból, hogy az a nagy zöld izé amivel járni szokott a faiskolába, az már megint ott áll. A rohadt. Hát rohamozzuk meg gyorsan, nehogy elmeneküljön.

Arra már senki nem veszteget drága agykapacitásából és/vagy processzoridejébÅ‘l, hogy karakterfelismerÅ‘ algoritmussal ellátott vizuális ingereket befogadó szervét felemeli a menetrend tábla magasságig, és elolvassa aztat (sic!) az egy sort, hogy most ez a zöld izé bizony még csak kisgyerek, és most tanul. Nem realizálja azt sem, hogy az egész zöld izé tök sötét belül (kábé mint az Å‘ feje). Meg aztat senem (sic!) realizálja, hogy senki nem ül benne. Å? csak rohan. A többi zombiember meg követi.

Aztán meg vannak sértődve, amikor jön a csősz, és mindenkit kizavar az erdőből.

Hasonló bejegyzések:

1 hozzászólás

Hozzászólások lezárva.