Éljen a magyar internetes „újságírás”

Hogyaszongya:

„Hipp-hopp nadrágban rabolta ki az élelmiszerboltot

november 9. csütörtök 10:37
[Havaria]
Szerdán este ismeretlen 185-190 cm magas, fegyveres férfi lépett be Székesfehérváron egy Zsolnai úti élelmiszerboltba. Követelte a bevételt, majd annak megszerzése után feltehetőleg gyalog távozott.Este hét óra után néhány perccel érkezett a bejelentés a rendőrségre a Bányató mellett lévő üzletből. Az elkövető thermo dzsekit viselt, aminek mellrésze sötét, ujja szürke, rajta két sötét csík látható. Hipp-hopp nadrág volt rajta, arcát piros kendővel takarta el.

A bejelentést követően a rendőrség azonnal lezárta a környéket, de a rabló nem akadt horogra. A rablást az üzletben lévő biztonsági kamera rögzítette. A nyomozáshoz a rendőrség a lakosság segítségét kéri.” [index.hu]

Kérdem én, szegény idióta, tanulatlan, fatuskó barom: mi a bánat az a „hipp-hopp” nadrág? Olyan, mint Bobo bűvös távcsöve, amivel a „gyűrűket addig forgasd, míg azt nem látod: HOPP” használati utasítás alkalmazása után ide-oda lehet az erdőben kószálni? Valami újfajta, rossz emberek meg szörnyek menekülését elősegítő csoda-ruhadarab? Biztos ezért tudott meglógni a rendőrök elől is.

Mindenesetre a kollega, aki a fenti hírt papírra vetette, valószínűleg dupla adagot vett be a fogalmazásgátló tablettájából a reggeli kakója mellé.

Hasonló bejegyzések: