Médiaszenny

Most futottam bele ebbe a videóba YouTube-on, és rögtön felhúzott. Úgynevezett „szakértÅ‘k”, „rendÅ‘rök”, „tanárok” és „felelÅ‘sségteljes szülÅ‘k” felháborodott, illetve a permanens elmebaj tüneteit mutató megnyilatkozásait hallgathatjuk az autentikus, kultúrát, értéket és erkölcsöt közvetítÅ‘ Fox29 csatorna PSP-gyalázó szpotjában.

Ezek az elmebajnok médiagenyók felfedeztek valami olyat, amit eddig elÅ‘ttük senki: az interneten pornót, bombarecepteket, neonáci weblapokat és pedofileket lehet találni. Másra nem is jó. És mivel ez a szerencsétlen PSP rendelkezik wifivel, így Å‘ is eléri a netet, ezzel utat nyitva a csemetének ahhoz, hogy kiszélesítse látókörét. Aztán náci ruhában megerÅ‘szakolja a 80 éves szomszéd nénit, utána a bizonyítékokat egy olyan bombával tünteti el, aminek az összerakási útmutatóját az interneten lelte. Ugyan a gyerek ahhoz is segghülye, hogy egy bonyolultabb legót összerakjon, a szülÅ‘k meg ahhoz segghülyék, hogy rendesen foglalkozzanak a csemetéikkel, így valakit hibáztatni kell: vegyük hát elÅ‘ a már jól bevált videójátékot, öntsük nyakon egy kis internettel (aminek a használatáról fingunk nincsen), bolondítsuk meg egy csipet hordozható és internetelérésre képes játékgéppel és voilá! Készen van az új médiahír! Hihetetlen, hogy ez a sok, médiában dolgozó idióta tökfej folyamatosan új és új mélységekbe talál el, valamint folyton sikerül újradefiniálniuk a „szar” és a „hígfos” jelentését is.

Mert ez az anyag bizony keményen az.

Amikor a Vin Diesel fejű rendÅ‘r ártatlan bociszemekkel mesél a gonosz pedofilokról… Vagy amikor a másik okos rendÅ‘rnek a vágókép kedvéért kezébe nyomtak egy PSP-t, és Å‘ annyira képes, hogy a menüben csofatol fel-le (ja, ez egy ilyen „számítógépes bűnÅ‘zés elleni” okos rendÅ‘r ám!). Meg a felháborodott szülÅ‘, amint habzó szájjal visít, hogy hát „dehát ha ez a cucc a gyerekeknek van, akkor ezeket az eléréseket le kéne tiltani!”… Hát anyád! Neveld meg a hülye kölködet, engem meg ne korlátozz abban, hogy ha akarok pornót nézzek a PSP-men.

Hasonló bejegyzések:

2 hozzászólás

  1. szánalmas.
    tényleg.
    az a baj, hogy BÃ?RMIRÅ?L tudnak ilyen „megrázó, szemfelnyitó, tényfeltáró, sokkoló” műsort késziteni. iszonyat, hogy milyen befolyása van a médiának a tájokaztlan ember világlátásának formálásában…
    ezzel az erővel osztogathatnának kolompot is, hogy akasszuk a nyakunkba és úgy nézzük a tévét.

    egyébként ezek után én sose vennék ilyen szemetet 😀 PF�J! akinek van, azt meg elítélem, mert náci bombagyáros pedofil pornós! 😉

  2. A fene… Egy éve van PSP-m, és csak most értsülök arról, mennyi szuper dologra lehet használni. Én majom meg csak játszom vele. Ekkora lúzer vagyok, na.

Hozzászólások lezárva.