Kajacsata

Biztosan mindenki hallott már arról, hogy Törökbálinton nagyipari üzemben ment a lejárt, kajának nevezett ipari hulladékok átcímkézése (ez érintett termékek listáját innen el lehet érni). Csak hát ugye, bebukták. Bizonyára egy jóakaró konkurens cég dobta fel ezeket, hogy így az ő szarjainak jobb piaca legyen. Ne legyünk naívak, nem csak ez az egy cégcsoport csinálta ezt, csak most ők buktak le. Máskor majd mások fognak.

Viszont, de és csakhogy. A jó édeset az összes olyan boltosnak (nevezetesen az őket töpörítő Országos Kereskedelmi Szövetség nevű bagázsnak), hogy most rínak mint a pengős malac, hogy „jájjdehátezittenakereskedőklejáratása”. Nekem ne rinyáljon sem a Tuskó (sem a sima, sem a madaras), sem a Kora, sem a többi ilyen megahipermulti, ami abból él, hogy ehetetlen szarokat vásárol meg/hoz be az országba, és akciósan eladja, hogy a buta paraszt vevő abba a hitbe ringassa magát, hogy ő milyen jól járt. (Ez megérne egy külön postot, hogy miért úgy vásárolunk, ahogy…) Mivel az összes kis piszkos trükköt bevetik házon belül is (átcímkézés, rohadt hús grillként árusítása, stbstb.), ezért tuti, hogy tudják/tudták, hogy valami nem kerek az adott termékekkel. Mégis bevállalták. Remélem a börtönkosztot ebből csinálják majd nekik.

Hasonló bejegyzések:

1 hozzászólás

  1. Komolyan mondom, nem pénz/börtönbüntetés kellene ezeknek (konkrétan a megafoodosoknak), hanem egész egyszerűen velük kéne felzabáltatni az összes lejárt szart. De figyeld meg, nem lesz semmi komoly büntetés, megússzák egy kis pénzbüntetéssel, ’oszt jónapot.

    És a kereskedők? Hát ők is bekaphatják a szőrös f@szt. Ezt biztosan tudniuk kellett, hogy szemetet vettek és értékesítenek tovább. És most bezzeg szenvednek, hogy az ő nevüket is megemlítik. Nos, akkor én most a smatch-ot említem meg buzgó anyázások közbe. Én pl. náluk vettem drága pénzért néhány banános Corny müzliszeletet. Vizsgás napokon szoktam reggeliként enni, mert ízlik és laktató. Az indexes cikkben szereplő kép láttán, néztem meg alaposabban a lejárat dátumát. Nos itt alkalmazhatták az acetonos lemosást, tényleg látszik a papíron egy másik dátum lenyomata. Valamikor év elején járhatott le, de simán felül van ütve 2007 áprilisra. Ha érdekel, majd megmutatom. Szép. Abba egyébként bele sem merek gondolni, hogy az elmúlt évben, hány ilyen lejárt szart (v)ehettem meg.
    Azért az átcímkézéssel/acetonos lemosással foglalkozó bérrabszolgákat is tökön rugnám egy párszor. Hát ennyire a pénz az isten?

Hozzászólások lezárva.