Rayman Raving Rabbids – hibák

Játszottam ezzel a játékkal sokat. Nagyon tetszik. Jó. Vicces. Meg minden. Csakhogy és de! Bizonyos pályái (programhiba vagy programozói kiszúrás miatt) megcsinálhatatlannak tűnnek.

Az egyik ilyen a „Bunnies have a Poor Grasp of Anatomy” amiben a nyulat darabokból kell összerakni. Itt valószínűleg programhiba miatt nem jól adja össze a pontokat, és így nem lehet megcsinálni a pályát.

A másik a „Bunnies like suprises”, amikor a pumpaarcú nyulat (ejtsd: nyúúlat) kell mindenféle gonosz csapdákba vezetni. Itt 50000 pont a határ, de amikor a pálya végén szegény tapsifülest kilapítja egy nagy súly, ami elvileg 50000 pontot ér, a végeredményből soksok pont levonódik, és így olyan 41000-42000 pont körüli lesz a vége. Erre rájöttem, hogy lehet megcsinálni: a nyúllal (ejtsd nyúúúúllal) sorban kell járni a kaktuszokat, és így először 50, majd 2×50, majd 4×50, 8×50, 16×50 és így tovább pontot lehet gyűjteni. Ha elég gyorsak vagyunk, tizenpárezer pontot összeszedhetünk a súly lezuhanásáig, ami kompenzálja a levonást, és így megcsinálható a pálya.

Hasonló bejegyzések:

8 hozzászólás

  1. az anatomys pálya miatt már majdnem kihajítottam a gépet az ablakon, pedig volt, hogy látszólag teljesen jól raktam össze a nyulat, csak a szemét program ezt nem vette tudomásul

  2. szeretném kérdezni hogy a Bunnies have a Poor Grasp of Anatomy pályán mivel nem adja jól össze hogy hogy léphetek a következő pályára??????????????

  3. Azt a pályát nekem sem sikerült megcsinálni, egyszerűen ki kell hagyni, és a többi hármat teljesíteni.

  4. de akkor nem tudok bemenni a nagykapun !
    vagy de?
    vagy akkor ott abba kell hagyni a játékot?

  5. Úgy tudom, hogy a négyből mindig csak hármat kell teljesíteni, hogy bemehess a nagykapun.

Hozzászólások lezárva.