Index.hu-s pletykák

Azt csiripelik a verebek, hogy az Index több újítást is tervez a közeljövőben. Állítólag a Videobomb videómegosztó szolgáltatás megvásárlásával ők is beszállnak a mostanában egyik legfelkapottabb netes őrületbe, továbbá a layout-ot is újratervezik, hogy „webkettesebb” legyen. (Most úgy tűnik ez a hatalmas varázsszó, amivel „mindet el lehet adni” (muhaha).)

Az látszik, hogy az Index erősen próbálja meglovagolni a webkettes hullámot, elég csak a mindenféle tematikus blogokra gondolni (Webisztán, Homár, stb.).

Infóim szerint (ami csak egy layout-tervezeten alapul, így távolról sem tekintendő véglegesnek) eltűnik a bal oldali sáv, csak a középső rész marad meg (ott lesz a tartalom), és a jobb oldali hasábra költöznek olyan funkciók, mint pl. a belépés, de természetesen reklámok is garázdálkodni fognak ott. A füles szerkezet megmarad, de csak remélni tudom, hogy szebb lesz, mint a mostani, 90-es évek végét idéző design. Funkcionálisnak funkcionális, de a mai webtrendekhez képest nagyon csúnya. Kiváncsi vagyok, vajon teleszórják-e Ajax-szal is, hogy minél trendibb legyen.

Észosztás vége, szunya on.

Hasonló bejegyzések: