Top 5 játékzene remix

Van ez az OCRemix.org weboldal, ahol mindenféle lelkes trackerhuszárok publikálhatják kedvenc számítógépes játékaik zenéjének saját ízlésükre szabott mixeit. És mivel nekem egyik gyengém a játékzenék, ezért nagy örömmel rá is vetettem magam a kínálatra, ahogy belebotlottam ebbe az oldalba. Úgyhogy (bár nem hallgattam meg az összes fent levő mixet, csak amik érdekeltek, de) most közvetkezzen egy szubjektív ötös toplista az általam legjobbnak itélt mixekből.

1. Doomed by Rimco: A Doom „Sign of Evil” mapjának (E1M8 – a Cyberdemon első bemutatkozás) zenéjének zseniális feldolgozása. Ez úgy ahogy van, üt. 101%.

2. Dream Figth by Scott Peeples: A „niggastolemybikeos” Punch-Out!! című Nintendo-opusz „főellenséges” témájának remekbeszabott mixe.

3. FurryintheForest by Cyborg Jeff: Nem tudom, ki emlékszik a Kalisto „Fury of the Furries” című zseniális platformjátékára még 1993-ból. Én ’94-ben először egy SB2.0-án hallottam a zenéjét, és egyből beleszerettem. Most megtaláltam egy remekül sikerült mixben.

4. Nazi Requiem by Mazedude: Előre látom, hogy miféle keresőszavakra fog idetalálni a Google. 🙂 A cím a Wolfenstein 3D főtémájának átgyúrt változatát takarja.

5. The Great Tentacle Pianist by Mazedude: A világ egyik legszórakoztatóbb játékának, a LucasArts-féle Day Of The Tentacle-nek a főcím témája zongorásítva, amitől némi Tom és Jerry fílinget kapott.

Hasonló bejegyzések:

7 hozzászólás

  1. ha a felugró kis snapshot ablakocskából próbázod, akkor több sikerrel jársz, informatikusok gyöngye 🙂

  2. ne oltsál kiscsillag ne oltsál, nem kéne 🙂 annyira nagyon nem nézegettem

  3. Forbidden
    You don’t have permission to access /songs/DayoftheTentacle_The_Great_Tentacle_Pianist_OC_ReMix.mp3 on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  4. neszenekem: a snapshot ablakban meg lehet hallgatni, és ha tetszik, el kell vándorolni az ocremix.org weboldalra a letöltéshez.

Hozzászólások lezárva.